zondag 9 januari 2011

Chica, Fluffy en Snowy

Gelukkig kan ik meteen openen met goed nieuws: Chica is helemaal hersteld en is weer de oude. Ze eet goed, haar ontlasting is prima, ze roept, is actief en blaast naar mijn vriend, kortom: alles is weer normaal Smile.
Het was niet makkelijk om goed grit te vinden, zowat alle winkels verkopen de soort mèt houtskool of verkopen gewoon geen grit. De 4de winkel waar ik binnenstapte had wel de juiste soort. Ik hoop dat dit, in combinatie met geen knaagstaven meer, haar nu gezond zal houden.
Chica weegt normaal gezien 120g. De eerste 3 dagen van de ziekte was ze 10g afgevallen en de dagen daarna (ondanks dwangvoeren) nog eens 8g. In totaal 18g dus, vrij veel voor zo een vogeltje. Ik dacht dat ze vlug haar oud gewicht zou halen gezien ze zo veel eet. Maar dit is helaas niet zo, in totaal is ze slechts 5g aangekomen, ze weegt nu 107g. Ik weet niet of het normaal is dat het zo traag gaat, dus ga ik raad vragen aan de dierenarts. 

Afgelopen week heb ik een bestelling geplaatst bij Bunnybin, zoals gewoonlijk was de service weer snel en correct. En dit ondanks Paula en Ton's moeilijke situatie.
Ik heb allerlei lekkers en speelgoed besteld maar het eerste waarmee Snowy en Fluffy mochten kennismaken, was het grashuis. Goed ingeschat want ze vinden het ontzettend leuk! De foto's zijn niet denderend omdat ze met flits genomen zijn maar geven toch een indruk. Niet letten op Fluffy's rare ogen dus, dat is door de flits Wink.
Eerst rondom verkennen en snuffelen:Dan de binnenkant:

Snowy past met gemak door het ronde venstertje aan de zijkant, voor Fluffy ligt dit anders. Maar zoals je ziet, is daar een mouw aan te passen door te verbouwen Smile.Ik ben benieuwd wat ze van hun ander speelgoed zullen vinden. Iedere maand zal ik iets nieuws aanbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten