zondag 4 augustus 2013

Verrassing en veel foto's

Ik wil met de verrassing beginnen. Men heeft blijkbaar een pakket bij mijn buren geleverd omdat ik niet thuis was. Mijn buren hebben op hun beurt 3 dagen aangebeld bij mij, maar ik was of werken, of naar de dokter of naar het ziekenhuis. Sorry buren Wink.
Het is een pakket van zooplus en er zat een grashuis, hamstervoer en trosgierst in. Maar... geen begeleidend briefje! En ik heb ook geen mail ontvangen, dus ik weet helemaal niet wie ik mag bedanken hiervoor!
Wil mijn gulle gever zich alsjeblieft bekend maken? Want ik wil je hartelijk bedanken voor deze leuke verrassingscadeautjes Very Happy.


Mijn knagertjes hebben toch wel last van de warmte, hier is de temperatuur opgelopen tot 28°. Sproetje lijkt niet zo heel veel last te hebben en wie helemaal geen last heeft, is Chica. Papegaai-achtigen kunnen blijkbaar temperaturen tot 30 à 35° verdragen. Ze zat van de week zo lief te dutten, maar als ze wakker wordt, schrikt ze toch wel even Wink.


Dotje heeft me laten schrikken! Ik hoorde haar zichzelf krabben, dan trilt haar heel huisje mee. Toen ze tevoorschijn kwam, had ze een bloedneusje Shocked. Enkele minuten later was het al verdwenen, maar ik was even bang dat ze dit van de warmte had gekregen. Daarna heb ik het echter niet meer gezien, dus alles zal wel in orde zijn. Want zo een klein en niet tam diertje behandelen, zal heel moeilijk worden.


Hier zie je het nog een klein beetje. Voor de rest doet ze het gelukkig prima Smile.
Ook Sproetje heeft me laten schrikken. Bij het loslopen in huis kruipt ze ineens achter kast waarvan ik dacht dat het niet zou lukken... Het duurde enkele minuten voor ze weer tevoorschijn kwam, mijn avonturiertje...Confused.

Zij heeft van de week nog enkele nieuwe speeltjes gekregen en geef toe: mijn schattig meisje kan poseren Cool!
Zo lieve plukjes in haar nekje en op haar geurkliertjes...Ik vond het zo jammer dat ik niemand meer heb die foto's van ons samen kan maken. Met de zelfontspanner lukt het niet echt omdat de focus niet altijd juist zit. Maar mijn ex was woensdag nog even hier, dus werd hij opgedragen om foto's te maken Laughing.Na enkele foto's had ze er genoeg van en klom ze er vandoor Laughing


Om af te sluiten nog nieuws over mijn klein knuffelknulletje Smile. Het ging de laatste week erg slecht met hem, zo slecht dat ik enkele dagen heb moeten dwangvoeren Sad. Hij wilde zelfs de lekkerste dingen niet meer. Hij verloor massa's haren en bleef zichzelf maar likken. En hoe ik plukte, ik kon niet voorkomen dat hij toch weer haren inslikte. Het rare is dat zijn hoofdje en borst opnieuw beginnen, die waren slechts gedeeltelijk verhaard. Het is toch duidelijk dat oudere konijntjes veel meer moeite hebben met dit proces. Gelukkig is hij niet nog meer gewicht verloren.

Ik heb heel veel lenterollen in huis gehaald, zowel de kleine als de grote. Toen ik hem op een dag opnieuw eraan zag knabbelen, wist ik dat hij weer op de goede weg was Smile.


Hij ligt wel vaak languit en voor pampus van de warmte Sad. Helaas is hij niet slim genoeg om op de koude tegels of tegen zijn ice pod te gaan liggen Rolling Eyes.


Tot slot nog een grappige foto: zoek de levende knuffel Laughing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten