zondag 11 mei 2014

Snowy aan de beterhand

Zoals ik vorige keer al schreef, gaf ik Snowy een kuurtje Panacur. De 2 weken zitten erop en de afgelopen weken had hij eetlust als een paard, ook zijn keutels waren erg groot Very Happy. Ik weet niet wat Panacur precies doet (naast de parasiet weer in slaap brengen), maar het heeft duidelijk een goed effect op zijn spijsvertering. Toevallig was ook de rui gestopt en heeft hij weer gewicht bij gekregen. Nog niet alles, maar met 40g ben ik al blij. Jammer genoeg begint de rui nu opnieuw, ik hoop dat hij nu wat sterker is om het aan te kunnen.
Het viel me op dat hij nauwelijks of geen traanoogjes had toen hij niet meer at. Nu zijn ze wel weer allebei fel aan het tranen. Daaruit kan ik alleen maar concluderen dat het zo goed als zeker de kieswortels zijn die tegen zijn traanbuis drukken. Heel spijtig, maar niets aan te doen.

Enkele leuke foto's van de afgelopen week.

Hij heeft met zijn neus in de keutels gezeten Laughing.


Lief naast mijn voeten Smile, iedere morgen en avond (en soms ook 's middags).


Ik snap niet hoe hij nog lucht krijgt in deze slaaphouding Rolling Eyes.


Geen tafelmanieren, wie gaat er nu IN zijn bordje zitten Laughing?


Dit filmpje laat zien hoe groot zijn eetlust is Cool.


En hier knabbelt hij lekker aan zijn grote lenterol Smile.


Zoals beloofd heb ik deze keer ook foto's en filmpjes van de hamstertjes.

Sproetje wordt op 16 mei 1 jaar en nu begint ze ook lange plukjes haar op haar kontje te krijgen. Nu is ze letterlijk van snuitje tot staartje een punky pompoentje Very Happy.Ze kan nog altijd zoooo lief bedelen om uit de kooi te mogen Smile.


Ook Dotje is nog altijd even actief en schattig, ze heeft zo een lief mondje Razz.Chica was vanmorgen ook al gretig om ontbijt te krijgen, ik had niet eens de kans om het bakje in de kooi te hangen Wink.


De laatste tijd droom ik weer veel over Fluffy. Meestal zijn het fijne dromen, soms ook niet. Maar ze zit nog steeds in mijn hartje en ik denk nog iedere dag aan haar!


Afsluiten doe ik met dit mooi plaatje voor moederdag. Want ook mama's van kindjes met een vachtje en veertjes mogen vandaag niet vergeten worden Very Happy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten