zondag 18 mei 2014

Sproetje werd 1 jaar !

Mijn lief punky pompoentje mag deze blog beginnen Smile. Op 16 mei was het immers een jaar geleden dat zij geboren werd. Toen ik de foto's van het nestje zag, sprong zij er meteen uit. En ik heb nog geen seconde spijt van mijn keuze Very Happy. Ik hoop dat mijn mollig pluizig meisje nog lang bij me mag blijven!


Bij een verjaardag hoort lekkers natuurlijk. En zij heeft gesmuld van haar 'cornetto' Cool.
Let ook op het 'sleepje' aan haar kontje Razz.Dotje doet ook nog altijd haar uiterste best om schattig te zijn en slaagt met glans Very Happy.Snowy is nog steeds flink aan het verharen. Ik blijf het ongelooflijk vinden hoeveel haren hij verliest, zonder kaal te worden. Hij niest en smakt ook weer en zijn neusje is wat nat/vies zonder echter snot te hebben. Toch blijft hij deze keer alles eten, ook al is het met vertraging. Hij heeft nu ook een voorkeur voor hooi en daardoor blijven zijn keutels goed van formaat. Ik heb me erbij neergelegd dat hij altijd zal blijven sukkelen, maar ik blijf het zielig vinden Sad.

Hij geniet nog altijd van ingestopt te worden Laughing.


Alle pluche dingen krijgen lieve likjes Smile.


Vaak zit hij echter ergens te 'suffen' Confused.Chica begon zich plots weer broeds te gedragen Shocked! Ik heb toch sterk mijn twijfels of dat implantaat wel werkt, misschien was het wel vervallen... Daarom gaat Chica nu 's avonds onder een doek. Ik doe het eigenlijk niet graag, maar het is voor haar bestwil dat ik het aantal uren daglicht beperk. Zij is overigens ook al 6 weken in de rui. En ik hoor rondom me dat andere konijntjes en vogeltjes ook al zo lang sukkelen. Een kleine troost dat ik niet de enige ben...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten