zondag 21 augustus 2016

Warmte op komst

Deze keer zal ik ook beginnen met andere dieren. Afgelopen maandag ben ik op bezoek geweest bij mijn vriendin en ex-collega Nancy. Haar Fries Jelle gaf me een warme welkom ๐Ÿ˜‹.


Orlando, de pony, was beleefder ๐Ÿ˜ƒ.


Vorige week leek het wel even herfst te zijn en toen maakten we het gezellig bij de open haard.


Ik ben niet zo van de selfies, maar wil wel fijne herinneringen met Indy vastleggen ๐Ÿ’•.


Jullie weten dat fotografie een hobby is, dus ik ga heel veel foto's op jullie loslaten.

Veel konijnenbaasjes kunnen nooit geeuwfoto's vastleggen, en per toeval lukt het mij vaak. Je zou bijna denken dat Indy een lui konijn is, integendeel hoor ๐Ÿ˜.


Geeuwende konijntjes zijn zoooo leuk ๐Ÿ˜ฎ!Wat mij dan weer zelden lukt is een mooie rust/slaapfoto vastleggen. Meestal heb ik een dikke neus tegen mijn lens ๐Ÿ˜†. Maar heel af en toe lukt het.


Soms kan ik het zelfs filmen!Mijn hoofdje is te zwaar ๐Ÿ˜Œ.


Knuffels van mammie op mijn zwaar hoofdje ๐Ÿ’—.Kontje koelen ๐Ÿ˜Ž.Niets zo lekker als eten in de buitenlucht.


Stilleven...


Een nieuwe speledoos.


Kegeltje ๐Ÿ˜.


Ze zat mooi stil en toen ik afdrukte, schudde ze net haar hoofdje en dat gaf dit effect ๐Ÿ˜„.


Ah, fris gewassen lakens ๐Ÿ˜Š.Sorry jongens, mijn jasje ziet er momenteel niet uit ๐Ÿ˜•. De rui lijkt even stilgevallen te zijn.Soms wil ik een hangoor zijn ๐Ÿ˜€.Voetjes wassen.Ook tussen de teentjes Indy ๐Ÿ˜ƒ.Mijn prachtige diva ๐Ÿ˜!!!Ze vindt dat het grashuis nog wat extra luchtgaten nodig heeft ๐Ÿ˜….Chica begint helaas weer vaak te masturberen en te roepen ๐Ÿ˜”. Net nu is de vogelarts met vakantie dus ik kan geen implantaat laten plaatsen. En als hij terug is, is het mogelijk al te laat. Het moet net vรณรณr of na een cyclus gebeuren. Tijdens mag niet, dan kan het hele proces stilgelegd worden met de nodige infecties als gevolg.
Ze komt wel - eindelijk - weer op haar schotel. Ik dacht dat ze beukensnippers misschien niet meer leuk vond dus ik heb ze hier even weggelaten.119 g is een prima gewicht voor haar ๐Ÿ˜Š. Op 30 augustus is ze jarig, dan vier ik haar adoptiedag. Ze woont dan al 9 jaar bij mij, maar volgens haar ring is/wordt ze 16 ๐Ÿ˜ƒ! Nooit verwacht dat ze die leeftijd zou halen met het gekwakkel met het ei-leggen, prolapsen enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten