zondag 16 oktober 2016

Dierendag en Indy's 2de verjaardag.

Op 4 oktober was het dierendag en hoewel ze hier altijd wel verwend worden, kreeg Indy nog wat extra's. Chica kreeg ook trosgierst, maar ze kijkt er niet meer naar om.

Het knabbelspeeltje van Indy kon ook niet lang haar aandacht vasthouden.


De luzernemunt en de gevulde wilgentunnel konden haar meer bekoren.


De munt neem ik trouwens weg na enkele minuten. Luzerne is heel eiwit- en calciumrijk. En ik wil geen konijn met overgewicht of blaasproblemen 😉.


Met dit speeltje had ik meer enthousiasme verwacht. Ze is duidelijk slim genoeg, zoekt uiterst kalm en beheerst naar het lekkers. Maar loopt dan meteen weg, raar. Misschien omdat ze gewend is om telkens maar 1 snoepje te krijgen? Wat later kwam ze terug, duwt weer 1 balletje weg en loopt weer verder.Het is duidelijk dat Indy meer een sloopkonijn is, zo vond ik 1 van de balletjes terug 😀.


Dit was een van de laatste buitenfoto's die ik kon nemen, toen werd het te koud en winderig om haar nog buiten te laten spelen.

Bow to the queen 👸.


Door die koude oostenwind werd het ook weer heel koud en tochtig in de keuken. Wat ben ik blij dat Indy daar niet meer hoeft te wonen! Ik hing een deken in de deuropening zodat het in de woonkamer tenminste warm en tochtvrij bleef. 
Ik had alleen geen rekening gehouden met het feit dat Indy dit als geweldig speelgoed zag. Leuk, maar zo hielp het nog altijd niets tegen de tocht .'s Avonds deed ik het hekje dicht want ze geraakte niet altijd terug en ik wilde niet dat ze in de tocht zat terwijl ik lag te slapen. Wat een beteuterde blik!Gisteren was mijn lieve mooie knuffelmeid jarig. Of beter: vierden we haar adoptieverjaardag. 2 jaar geleden adopteerde ik dit wondermooi meisje en ik heb er nog altijd geen seconde spijt van! Die 2 jaar zijn voorbij gevlogen! Ik had nooit durven dromen dat ze zo aanhankelijk zou worden. Mijn lief likkemeisje, mijn honnepon, ik hou zielsveel van je en hoop dat we nog lang samen mogen blijven 💕💗💓!
Als ik het kroontje over haar oortjes deed, smeet ze het meteen af. Op haar hoofdje mocht wel. Het kroontje mist ondertussen uiteraard wat puntjes 😁.Haar nieuw mandje bevalt maar zo-zo. Vooral de kalk van de muur trekken is interessant, ze eet het gelukkig niet op.Dit herfsthuisje daarentegen is een groot succes!
Zelfs de berkenblaadjes bovenop eet ze eraf, terwijl ze het normaal niet echt lust.


Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook lekkers, een konijnen groente- en fruittaartje 🍰.Na zo een spannende dag moet er gerust worden. Vandaag is het heerlijk weer en ze geniet van soezen in het zonnetje 🌞.
We zijn half oktober en Chica is nog steeds ei-vrij, zo ver zijn we al 👍!
Soms kan ze minuten aan een stuk zitten geeuwen en het is me eindelijk gelukt om er een foto van te maken.


Bij deze foto sloot ze net haar bekje, maar ze kijkt hier alsof ze iets ondeugend van plan is 😏.


Eindigen doe ik vandaag met Fluffy. Ze zal nooit vergeten worden. Mijn mooi lief poffertje zou op 18 oktober jarig zijn. Op die dag zullen de kaarsjes bij haar urntje weer branden. Love you forever... 💖.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten