zondag 28 mei 2017

Hoogzomer in de lente

Dan wordt het eindelijk warm, is het weer té warm. Maar we zullen maar niet klagen; de ice pods, koelmatten en ventilatoren doen hun werk 😎.


's Morgens (rond 5 à 6 u) valt de temperatuur nog mee op het terras en speciaal voor mijn klein meisje sta ik eerder op zodat zij buiten lekker kan afkoelen en spelen. De oogjes van het solar konijntje schijnen zelfs nog op dat uur 😉.


Een echte dame maakt natuurlijk eerst haar ochtendtoilet 😄.Password please? Die wangen, dat mondje 😍.


Ik heb een grasdoos besteld voor haar, ze vindt het erg leuk om de sprietjes onder haar voetjes te voelen 😊.


Ik denk dat ze in haar vorig leven een hondje is geweest 😁. Ze sleept die keukenrol overal mee naar toe 😋. Foto's komen uit een filmpje, daarom zijn ze niet goed van kwaliteit.


Van filmpjes gesproken, mijn gekke kleine meid doet niets liever dan ploffen in haar mandje. Ik ben verzot op haar wit buikje 😍.

Chica is een beetje aan de stille kant. Ze is volop in de rui en slaapt daardoor veel. Maar voor eten mag je haar wel wakker maken 😃.


Deze keer mag Snowy afsluiten. Mijn lief mooi wattebolleke zou op 30 mei zijn 13de adoptieverjaardag vieren. Wat mis ik zijn olijk bol toetje nog steeds, zijn lang zacht vachtje, zijn lange snorhaartjes, zijn prachtige babyblauwe oogjes, zijn lieve mini oortjes en mini voetjes. Mijn klein bundeltje schattigheid. To the moon and back, always and forever 💔💖.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten