zondag 4 maart 2018

Winter en lente

De seizoenen hebben nog nooit zo dicht bij elkaar gelegen. De ene dag stevige vrieskou, wind en sneeuw en de volgende dag zon en dooi. Laat de lente maar komen, we zijn er al lang klaar voor 😉.


Ik heb een nieuwe knaagstam gekregen 😊.Bevers zijn jaloers op mij 😁.Heerlijk, het zonnetje achter glas 🌞.Ze is lichtjes in de rui, maar door de droge lucht, is ze ook nog eens statisch 😦. Er zijn soms letterlijk vonken tussen ons 😄.


Op 19 februari kon ik 2 staaltjes urine opzuigen. Het eerste was echter al "oud" en misschien daarom verkleurd. Daarom hebben ze enkel het 2de opgestuurd naar het labo.


Deze keer waren de resultaten meer aan de normale kant, hoewel ze toch wat afwijkingen lieten zien. Maar volgens verschillende dierenartsen waren de afwijkingen minimaal en kon dit met de manier van opvangen te maken hebben (in een "vuile" kooi). Het belangrijkste vind ik dat de kristallen weg zijn en de zuurtegraad weer normaal is. Nu werd er ook het eiwit-creatinine gehalte bepaald en dat liet gelukkig zien dat de nieren oké zijn. 


Omdat het nog steeds niet duidelijk is, wat ze nu precies heeft, en omdat Loxicom beterschap leek te geven, besluiten we dit langzaam af te bouwen en af te wachten. Ik gaf dagelijks 0.1 ml minder tot ik de laagste dosis had bereikt (0.37 ml). Die gaf ik nog 1 dag 1x en dan ben ik gestopt.

Tot op heden (4 maart) zie ik geen klachten meer, behalve eergisteren nog 1 keutel met een klein beetje witte aanslag op. En vandaag tilt ze haar staartje wat hoger op bij het plassen. Is het dan toch stress? Ik heb de keuken weer moeten afsluiten wegens de oostenwind. En vrijdag was er veel stress door een kelderbrand, gelukkig geen gewonden en de schade valt mee. Ik vind het zo erg dat ik geen diagnose krijg, want hoe moet ik dan behandelen 😔?
Gelukkig heeft het geen invloed op haar eetlust en darmwerking. Ik probeer rustig te blijven.

Wat zie je Chica 😃?


Serieus, wat valt er te zien 😄?


Door de zonneschijn begint ze weer wat te masturberen. Ik hoop alleszins dat dat de reden is en dat het implantaat nog niet uitgewerkt is.

Voor de mensen die niet kunnen geloven wat voor een volume er uit zo een klein vogeltje kan komen: Dit is Chica die schreeuwt om haar doek omdat ze wil gaan slapen. Je hoort op het einde van het filmpje hoe Indy het al stampend op een lopen zet omdat ze dit geluid niet kan verdragen. En die reactie laat Chica dan weer schrikken. Zucht... 😕.Geen opmerkingen:

Een reactie posten