zondag 4 augustus 2019

Afkoeling en minder goed nieuws

Gelukkig heeft Indy de hitte goed doorstaan, zonder medicijnen te moeten geven. Het vergde wel wat extra aandacht en inzet om haar regelmatig te laten eten en ice pods te wisselen, maar dat nam ik er graag bij.

Door de hitte heb ik maar weinig foto's kunnen nemen, maar ben ik wel creatief bezig geweest 😊.

Indy trok zich terug in haar iglo met die hitte 😄.


's Morgens kon ze nog even buiten spelen en de wigwam blijft lekker 😀.


Mammie zit al met de herfst in haar bol 🍁🍂🍄.
Het egeltje heb ik voor een vriendin gekocht 😉.


Oh, wat een grote boom seg 😮!


Bellen blazen met Indy 😊.


Verkoeling zoeken in het zwembad 😎.


Lekker ijsje eten 😋🍦.


Met de camper naar zee 😃.


Ik word een zeemeermin als ik in het water ga 😳!


Tot slot nog de verjaardag van mijn moeder herdenken. Op 31 juli ll. zou ze 87 geworden zijn. 


En om af te ronden - alweer - minder goed nieuws over mezelf. Dit jaar gaat het bijzonder slecht met mijn gezondheid. Eerst een opstoot van Crohn, dan een trombosebeen en nu faalt het buisje wat ze anderhalf jaar geleden in mijn oog hebben gezet. Oogdruk is opnieuw 42 en er is weer noodmedicatie ingezet om de druk snel omlaag te brengen om verdere schade te beperken.
Maar het wordt dus alweer een nieuwe operatie, mijn 4de oogoperatie in 4 jaar tijd. Deze keer gaan ze een buisje met een kleppensysteem plaatsen. Zodra de druk hoger komt dan 18, gaan de kleppen open. Maar ook dat systeem is niet onfeilbaar. Ik word een beetje wanhopig eerlijk gezegd. Dit had ik niet verwacht, zo snel alleszins niet. Het is natuurlijk ook mede door de ontstekingen en de ontstekingsremmende druppels dat het oog zo snel achteruit gaat.
Deze operatie zal onder algemene narcose zijn en ik zal dus een nacht in het ziekenhuis moeten blijven. Uiteraard is Indy mijn grootste zorg. We zijn nog nooit langer dan enkele uren uit elkaar geweest. Zeker 's nachts is ze nog nooit alleen geweest en ze slaapt altijd bij mij. Hopelijk verloopt alles voorspoedig. Duimen jullie voor mij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten