maandag 19 december 2022

Zalig kerstbeest :)

Zou ik deze titel mogen gebruiken van Bobje* en Gijsje*? Vast wel.

Het zal jullie niet ontgaan zijn, kerstmis komt eraan 😉.

En Sunny blijkt wel hÊÊl erg veel van dit kussen te houden 😍.
Natuurlijk wil hij ook wel bij de andere kerstdeco poseren (al zijn het niet zijn beste poses 😉).Oei kerstman, zal ik een duwtje geven 😄?


Wil ik een foto maken als hij zogenaamd een hap uit het beentje neemt, doet hij dit 😍😍.
Net als ik denk dat ik onmogelijk nog meer van hem kan houden, bewijst hij het tegendeel 💗💝.


Aan het twijfelen tussen kerst outfits 😄🎅.Maar ik heb alvast mijn kerstcadeautje gekregen! Mijn eigen gingerbread huisje om van te snoepen 😋.
En ik heb al stiekem gekeken in mijn kerstsok, zo leuke speeltjes 😃⛄🎄.


Ik heb ze meteen gebruikt om mijn kasteel nog verder te decoreren 😊.


Lekker gingerbread huis 😋.


Ik mag niet met het leuke boompje spelen 😒.


Maar wel met de gnome en het rendier, gezellig hoor 💟En het kerstdiner eet je natuurlijk uit het goede servies 😁.


Ook door Tante Monique werd ik weer rotverwend met allerlei lekkers en speeltjes 😊. Voor mammie was er een mooi kaartje, chocolade en 2 konijnenbeeldjes. Hartelijk dank lieve Monique 💛🙏!


Ik maak veel plofjes want ik weet dat mammie mijn buikje niet kan weerstaan en dan krijg ik altijd knuffeltjes 💗💘😍.Kkkkkoud đŸĨļ, de snugglesafe was supergezellig 😌.


Omdat het buiten berekoud is, moet ik me binnen amuseren. En dat doe ik zowel op als IN bed 😁.

Mammie heeft nog grappige filmpjes van mij gemaakt, maar omdat het youtube shorts zijn (zo heet dat tegenwoordig), kan ze die hier niet inplakken. Dus jullie zullen op de onderstaande linken moeten klikken 😏.Verder ben ik er helemaal alleen op uitgetrokken (jawel 😉) om de mooie witte wereld vast te leggen. Kijk en geniet mee 😊.Deze foto's zijn weer vanaf mijn terras gemaakt. Ongelooflijk hoeveel verschillende soorten hier zitten!


Waar ik ook trots op ben, is dat het maandblad van Bilzen, de Dertien, weer ÊÊn van mijn foto's heeft gepubliceerd 😊. Het betreft de foto van het waterkasteel.

En van Polderpictures_birds kreeg ik een mooie spotlight in dit filmpje:


Rest mij niets anders dan jullie hele fijne feestdagen te wensen 😊. En dit jaar krijgen jullie 2 kaarten van mij, eentje met Sunny en alle engeltjes en eentje uit de natuur. Tot volgend jaar en laten we hopen op een jaar met meer vrede, meer rust en een betere gezondheid.Geen opmerkingen:

Een reactie posten