zondag 10 november 2013

Alle diertjes

Chica mag de spits afbijten, zij is immers weer helemaal de oude Very Happy. Het heeft wel meer tijd nodig gehad dan ik had verwacht. Maar nu eet en gedraagt ze zich weer normaal, houden zo Cool! Voor de zekerheid geef ik haar nog altijd vitaminen en dagelijks een heel klein beetje eivoer, ze zal die extraatjes wel kunnen gebruiken in deze herstelperiode.
Ze fladdert weer en hangt veel ondersteboven aan de kooi, maar stopt er altijd mee als ik foto's wil nemen Rolling Eyes. Deze foto's zijn wel gelukt.Snowy gaat tot mijn verbazing momenteel weer iets minder. Hij is plots opnieuw beginnen te verharen Sad. Wanneer gaat dit eens stoppen? Hij eet nog wel, maar ik hoor hem af en toe niezen/smakken. Hopelijk wordt het niet erger dan dit. Hij heeft het thans weken aan een stuk goed gedaan. Zo goed dat hij een flinke reserve aan het opbouwen is Very Happy, mijn spekje Laughing.Veel mensen kunnen zich niet voorstellen hoe klein 850 grammetjes is. Daarom deze foto's om het hopelijk wat duidelijker te maken. Voor alle duidelijkheid: ik ben ook klein en heb kleine handen Wink.Sproetje is nu 6 maanden oud en begint wat stabieler van karakter te worden Smile. Ze past niet meer in een standaard wiel van 20 cm, niet in de lengte of breedte, dus ze krijgt alleen nog maar de loopwielen van 30 cm. Mijn mollige punky Laughing.


De kleinste hier in huis mag dit bericht afsluiten. Ik hoorde vannacht tralieknagen en dat begreep ik niet. Sproetje staat al in een andere kamer wegens te luid knagen Wink. Maar Dotje woont in een duna! Dus ik sta op en zie tot mijn grote verbazing dit SurprisedDotje is mijn eerste robbie, dus ik leer veel bij over dwergjes. Maar dat ze dit zou doen, verbaast me toch zeer! Ik ben er nu achter hoe ze dit flikt: van op haar tunneltje, op het palmboompje, op het dak van het huisje en dan maar klimmen en knagen... Rolling Eyes.

Dan geef je zoveel knaag- en klimspeeltjes aan de hamsters en het is nooit goed genoeg Confused Wink...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten