zondag 14 oktober 2018

Dierendag

Op 4 oktober was het weer dierendag en hoewel ze hier dagelijks verwend worden, kregen ze net een tikkeltje meer 😉.

En daar duiken we natuurlijk meteen in 😂.Dit matje is bijna zo zacht als ik en zo kan ik dichtbij mammie liggen 😊.


Ik ben sta-pel-gek op dit hartje, kijk maar naar het filmpje 😃.
Mammie gezelschap houden onder de bureau 😏.


Ik geniet intens van het zonnetje 🌞.
Wist je al dat ik graag luierde 😌?Weet je wat ik vrijdag zag? Het weekend stond voor de deur 😁.


Ik ben bijna dakloos 😄.


Mammie, ben je wakker? Het is tijd voor mijn gras 😋.


Ik heb slecht geslapen, kijk maar naar de wallen onder mijn ogen 😂.


De mooiste bambi oogjes ter wereld 😍!


Morgen wordt ook weer een feestelijke dag want dan is het 4 jaar geleden dat ik dit mooie meisje geadopteerd heb 💕😍. Volgende keer ongetwijfeld foto's van het feestje 🎈!

Met Chica was het toch weer effe schrikken. Plots begon ze zich wel erg hormonaal te gedragen: masturberen, scharrelen, schreeuwen zonder reden... Ik zag nog geen verandering in ontlasting en ze zat ook nog niet te wiegen op de bodem. Maar omdat het implantaat 2 weken nodig heeft om te werken en Chica door haar leeftijd (18!) wat onvoorspelbaar wordt, besloot ik het toch al maar te laten plaatsen.

Afgelopen vrijdag was het zo ver. Onze verbazing was echter groot toen ook dit jaar bleek dat er een  restje implantaat achter was gebleven, net zoals vorig jaar. En dat moest er eerst uit, anders kan het nieuwe er niet in. Steven vond dat de naald nog dikker was geworden tegenover vorig jaar. Ik zag Chica's ademhaling versnellen en even schokken van de pijn, ook al was ze onder narcose. Brr, het blijft een eng zicht. Ik heb haar een pijnstiller via injectie laten geven zodat ze die dag en avond zeker goed zou doorkomen.
Het duurde daarna ook wel iets langer voor ze weer goed en wel bij kwam, maar de ingreep had dan ook langer geduurd dan voorzien. Maar gelukkig begon ze weer in mijn knoopjes te bijten en toen ze op mij naar boven klom, wist ik dat ze fit genoeg was om naar huis te gaan.


Wie de ingreep wil volgen, dat kan op: http://users.skynet.be/augusti/Valkparkiet/v-implantaat.htm
Maar opgelet: niet voor gevoelige kijkers ❗

Toen we thuis kwamen, begon ze dadelijk te eten en andijvie wilde ze ook wel 😊.


Ik sta echt versteld van mijn kranige taaie oude dame hoor! Tjonge, wat heeft ze sterke genen 😮!

De ochtend na de ingreep, geen pijnstiller nodig, ik sta perplex!


Maar ze slaapt ook veel, mag ook wel op die leeftijd en na zoveel stress.

Wat me wel opvalt: sinds enkele weken vraagt ze niet meer zo vroeg om haar doek. Ze blijft regelmatig wakker tot 14u30 of 17u en soms nog later. 
Het toeval (?) wil dat dit samenvalt, met het wegvallen van mijn huisgenoot. Hoe dan ook, het is fijn dat ik weer langer kan genieten van haar. En zij ook van haar leventje 😊.
Wie ik uiteraard niet mag vergeten, is mijn liefste Fluffy 💖. Want op 18 oktober herdenk ik haar verjaardag, helaas alweer de 7de op de regenboogbrug 😢. Het gemis wordt niet minder, lief poffertje, wat zou ik je toch zo graag weer knuffelen 💔.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten