zondag 11 november 2018

Alweer november

Wat gaat de tijd toch snel, het jaar is alweer bijna om...

Ook huisjes komen aan hun einde πŸ˜„.


Zon en vers gras = genieten πŸ˜‹.


Mammie, waar blijven mijn snoepjes 😊?


Ik ben zo moe 😴.


Natuurlijk kijk ik sip, je hebt me net "chubby bunny" genoemd πŸ˜’πŸ˜žπŸ˜€.


In hooihuisjes kun je relaxen 😌.


Je kunt ze ook "bijwerken" 😁.


Tjonge Indy, wat heb je nu gedaan πŸ˜²πŸ˜ƒ?


Buiten spelen kan niet meer zo vaak, jammer genoeg πŸ˜•.


Dinsdag a.s. zal ze niet zo leuk vinden. Er staat een bezoek aan de dierenarts gepland voor een manicuurtje, pedicuurtje en inenting Filavac. Haar in de reismand krijgen, wordt weer een uitdaging, ik moet altijd iets nieuws verzinnen.

Ook niet zo leuk: dit beeld 😟. Het implantaat zit er nu een maand in. Enige tijd na het plaatsen ervan, begon ze te ruien en dat is normaal als bijwerking. Vond ik ook een goede zaak, want ze gaat niet meer in de rui doordat ze zo lang (vrijwillig!) in het donker zit.
Sinds enkele dagen is de rui minder en begint ze zich wéér broeds te gedragen: scharrelen op de bodem, wiegen, masturberen. 
Dit zou Γ©cht niet mogen gebeuren! Haar gewicht was voor het implantaat 114 g, ze komt altijd bij door hormonen. En nu nog maar 107 g. Ik weet het niet meer, maar ik maak me zorgen. 


Om af te sluiten een koop/cadeautip voor de kerstdagen. Deze konijntjes heb ik zelf cadeau gekregen en ik ben er heel blij mee. Ze zijn zo uniek en bijzonder vind ik. Interesse? Snel naar Ikea dan πŸ˜‰.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten