zondag 25 november 2018

Brrr, wat is het koud ineens!

En dan is een warmtekussentje wel zo gezellig 😊.Ik mag niet meer zo vaak buiten spelen, soms mag ik even een frisse neus halen 😉.


Voor het overige moet ik me binnen vermaken. Hier maak ik me alvast mooi voor het weekend 😇.


Rusten na de sloopwerken 😀.


Mijn wigwam is naar binnen verhuisd en dat vind ik leuk 😁.


Ik krijg regelmatig nieuwe knaagspeeltjes 😃.


Mammie vond me niet meteen toen ik hier lag, hihi 😛.


Hangen in mijn zeteltje 😏.


Graven in mijn zeteltje want het ligt niet naar mijn zin 😉.


Oh, wat was ik boos 😠! Ik kreeg weer een prikje (filavac) en een mani- en pedicuurtje. Heb mammie gemept toen ze mij wilde pakken. Maar daarna hebben we het weer goedgemaakt 😇.


Vorige zaterdag had ze weer een gasaanval, maar ik weet waardoor. Heb haar te lang van het kartonnen huisje laten eten, les geleerd. Gelukkig was de aanval een kwartier na het geven van de medicijnen al over.

Toch is er iets en ik kan er mijn vinger niet opleggen. Want nog voor ik naar de dierenarts ging, at ze af en toe wat trager haar brokjes. Ik heb hem speciaal naar haar kiezen laten kijken, maar die zijn perfect. Gisteren en eergisteren liet ze enkele brokjes van haar 2de portie liggen en dat is echt niet normaal. Doorheen de dag eet ze thans gretig en normaal en ook haar keutels zijn goed. Waarom dan die problemen 's morgens? Ik weet het niet.
Vanmorgen kon ik haar zelfs niet binnen lokken met brokjes. Ik heb haar moeten optillen (!) en ze bleef warempel nog rustig hangen in mijn handen. Denk dat ze net zo geschrokken was als ik 😉. Maar ik ben wel blij dat ik kordaat kan zijn als het moet.

Ze heeft ook weer af en aan de bekende nerveuze plasproblemen. Komt iedere winter weer en alleen 's morgens. Maar het is me niet duidelijk of het door de koude komt of is het frustratie omdat ze niet meer vaak naar buiten mag? Ze reageert ook fel op mijn klachten (en dat zijn er helaas nogal wat de laatste tijd). Ik doe mijn best om het niet aan haar te laten zien en om haar zo goed mogelijk te entertainen binnen.

Wa mot je 😄?


Lekker, zo een verse krant 😀.


Ook zij blijft af en aan hormonale trekken vertonen, ik begrijp het niet goed.

Afsluiten doe ik met iets vrolijks, ik heb weer leuke kerst/winterdecoratie gevonden.
Zoals deze 2 konijntjes waarvan je de oortjes kunt plooien in eender welke positie. Ze zijn heerlijk zacht 😍!


En dit hertje met beestjes op de rug (met natuurlijk een konijntje) moest er ook bij 😃!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten