zondag 12 mei 2019

Vaarwel Chica...


Helaas ging het van kwaad naar erger met Chica. ik bespaar jullie de filmpjes.
Op 9 mei heb ik mijn poppeke naar de regenboogbrug laten gaan 🌈. Ze ging heel snel achteruit en ik wilde niet dat ze zou lijden. Ik hoop dat ze hier gelukkig is geweest en dat ze nu rust heeft. Het is hier zo stil, ik mis je verschrikkelijk meisje đŸ˜ĸ.

Haar afscheidstekst op de website kun je hier lezen: http://www.knagers.net/rip.htm#Chica


Ik bracht allerlei veranderingen aan in de hoop dat het je zou afleiden, helaas. Zelfs van speelgoed was je ineens niet meer bang en plots at je ook de pinda's uit je voer.


Ik probeerde je iedere dag schoon te maken, maar het was dweilen met de kraan open 😟.


Je 'goede' kant, je was zo mooi... Maar ook zo verschrikkelijk mager 😞.


Ik was zo dol op jouw bakkebaardjes, maar de vieze kant heb je zelf losgepeuterd op de ÊÊn of andere manier.


Ik nam je nog mee naar buiten. Ter afleiding of wist ik toen onbewust dat dit de laatste keer zou zijn dat je ervan kon genieten 😔?


Je gaf me tegengestelde signalen. Hoe kon je nu zo ontspannen slapen als je je niet goed voelde? Als ik dit zag, sloeg de twijfel over inslapen weer toe.


Maar als je dan dit ziet, het resultaat van 2 dagen voer opgeven, dan weet je dat het niet klopt. Ook jouw gewichtverlies en rusteloosheid klopten niet. De hoeveelheid slijm die gepaard ging met het opgeven, was ook excessief veel. 
Toch stonk het slijm niet en je had ook geen megabacterie. Ik heb pijnstiller/ontstekingsremmer, antibiotica en emeprid geprobeerd. Niets had effect 😟.


De laatste afscheidskusjes 😭💔...Met ontzettend veel pijn in mijn hart liet ik je toch gaan. Steven liet je zachtjes inslapen met gas en vanaf dan wist je niets meer en was jouw lijden voorbij đŸ˜ĸ, terwijl het mijne begon 💔.
Steven knipte je ringetje door en nam wat gekleurde veertjes uit jouw wangen. Die heb ik nooit kunnen vinden als je in de rui was.
Hij zei ook dat jouw gedrag erg veranderd was. Je verzette je niet bij een onderzoek of medicijnen, je was stil en je liep niet meer zo fier rond in je transportkooitje.


Sinds gisteren ben je weer thuis 😔.
Jouw plekje is nog niet definitief, het pootafdrukje komt nog in een fotolijst, maar die moet eerst wit gemaakt worden. En er komt ook nog een engeltje bij, dat moet ik nog bestellen. Komt goed meisje, het voornaamste is dat je weer bij me bent.


Nog zo een gemis, alweer de 3de moederdag zonder haar. Ze was dol op haar zwerfkatjes, vandaar dit kaartje 😸.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten