zondag 23 juni 2019

Bange momenten

Want Indy heeft 2x op korte tijd een gasaanval gehad ๐Ÿ˜ž. De eerste gebeurde vorig weekend. Ik ontdekte het rond 23u, gaf meteen medicijnen en rond 1u30 's nachts begon ze weer te eten.
De tweede aanval gebeurde woensdagavond rond 20u. Deze aanval duurde langer en ze begon pas weer te eten rond 1u 's nachts. Had zelfs de dierenarts gebeld om te vragen wat ik nog meer kon doen of geven. Emeprid bijgegeven en buikmassage toegediend.
De dagen daarna at ze wel, maar niet zoveel als anders. Dus vrijdag naar de dierenarts, medicijnen laten injecteren en sindsdien gaat het beter. Hout vasthouden!
Bij haar is altijd kiezen tussen 2 kwaden. Enerzijds heeft ze de medicijnen nodig, anderzijds geeft het haar ook heel veel stress.

Sorry als ik wat kort overkom, ben uitgeput door mijn paniekaanvallen en dit warme weer draagt ook niet echt bij. Ik blijf alert want Indy is in de rui en de warmte zal haar geen deugd doen. De afgelopen week had ze ook minder gedronken dan gewoonlijk.

Je zou het niet zeggen als je haar zo in de zon ziet liggen ๐Ÿ˜‰.


Heb je het over mij ๐Ÿ˜Ž?


Ik wil ook zulke slofjes als jij ๐Ÿ˜.


Mooie mollige meid ๐Ÿ˜.Hรฉ, jij lijkt wat op Chica ๐Ÿ˜Š.


Mijn groenten, afblijven hoor ๐Ÿ˜!


Om nom nom ๐Ÿ˜‹.


I ๐Ÿ’—๐Ÿ‡.


Dank u voor deze heerlijke spijzen ๐Ÿ˜ƒ.


*Burp*, pardon ๐Ÿ˜„.


Ging ze ook maar zo gemakkelijk in transportmand als we naar de dierenarts moeten ๐Ÿ˜•.


Piep, kiekeboe ๐Ÿ˜€.


Dag nieuw vriendje ๐Ÿ˜˜.


Mag ik me achter jou verstoppen ๐Ÿ˜?


Sstt, niet zeggen waar ik zit ๐Ÿ˜‰.


Je komt toch niet weer medicijnen geven hรจ ?


Ontbijt in de zon ๐ŸŒž.


Wat vinden jullie van mijn knaagiglo ๐Ÿ˜€?


Koel buikje en warm hoofdje ๐Ÿ˜„.


Weer buikje koelen ๐Ÿ˜Š.


Zo, mijn nummerplaten heb ik al, nu op zoek naar een autootje ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿš—.Mijn mooiste binky ๐Ÿ˜.En tot slot nog al enkele verjaardagskadootjes.

Al zo lang op zoek naar horen, zien en zwijgen en nu heb ik ze! Dank je wel Nancy, ook voor de originele kookwekker ๐Ÿ˜ƒ.


Van Monique kreeg ik deze diffuser die me laat denken dat ik een heerlijk geurend dennenbos woon ๐Ÿ˜Š. Dank je wel Monique!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten