zondag 7 juni 2020

Minder mobiel

En daarmee bedoel ik mezelf en wel hierdoor 😞.

Ik sukkel al sinds het begin van corona met pijn in mijn voet, maar kon niet naar de huisarts en beeldvorming was ook niet mogelijk. De dokter dacht dat het wellicht een stressfractuur was en ik kreeg het advies om te rusten. Maar als ik dat deed, kreeg ik weer last van mijn bekken en been en ik was bang om weer trombose te krijgen. Dus ik probeerde een gulden middenweg te vinden.
Helaas, na meer dan 2 maanden nog steeds pijn en de mri liet idd een stressfractuur van het 3de middenvoetsbeentje zien. En daarom werd geopteerd voor deze walking boot om het gewricht stil te leggen. Een onding om mee rond te hobbelen maar alleszins beter dan de gips die ze me in eerste instantie voorstelden. Want dit kan ik 's nachts tenminste nog uitdoen.

Indy was aanvankelijk bang, maar was na een dag toch gewend aan mijn robotbeen 😉.


Ik denk wel dat ik de enige zal zijn met een aangevreten walking boot 😁.


En dit is de reden waarom ik nooit schoenen draag in huis. Rubber is zo vreselijk verleidelijk voor konijntjes 😂. Gelukkig had ik dit paar oude schoenen nog in huis met een dikke zool, zodat ik op gelijke hoogte kom en niet al teveel rug- en bekkenpijn zal hebben. Want ik moet hier minstens 5 weken op lopen, dan moet ik op controle en is het afwachten of het bot aan elkaar gegroeid is. Gedurende die 5 weken krijg ik ook dagelijks een verpleegkundige over de vloer voor een preventieve injectie tegen trombose. 


Dat worden dus ook 5 weken geen wandelingen, dus ik botvier mijn "fotografiekunsten" op Indy en natuur vanop mijn terras 😊.

Zoals elke avond komt Indy flink helpen, alvast het hooi wat losser maken zodat ik er beter bij kan 😄.


Goooood morning 😃!


Zonnen tussen mijn zootje 😇.


Soms heb ik een bontkraagje 😏.


Op voorwaarde dat ik niet teveel karton afpel, mag ik een grotere knaagrol proberen 👍.


Wat ben je aan het doen mammie 😀?


Hm, een lekkere camerariem 😋.


Kijk, ik heb ÊÊn wit snorhaartje bij mijn oogje, mammie zegt dat het me extra schattig maakt 😍.


Hoi, goeiemoggel allemaal 😃.


Ja hoor, de action is weer open 😂.


Nog even van het zonnetje genieten, nu het nog kan.


Wat? Nee hoor, ik was echt niet aan de stoel aan het bijten 😏.


En zo combineer je 2 speeltjes 😊


Mammie probeert iets dat diafragma heet... Als ik maar mag knabbelen 😁.Extreme close-up 👀


Kiekeboe 😊.


Stilleven 😌.


Bestaat er iets mooiers dan een knabbelend konijnenmondje 😍?


Indy maakt zich nog mooier dan ze al is 😍.


Knuffeltjes 😘.


Jammer genoeg is ze al een hele week nerveus en alert, schrikt voor het minste en 's nachts stampt ze vaak. Ik heb geen idee waarom. Het valt net samen met het feit dat ik die walking boot draag en haar niet meer zo vaak kan knuffelen. Vanmiddag draaide ze veel rondjes voor ze midden in de kooi (!) ging plassen met een hoge poep, niet pluis! Ook in haar huisje lag een plasje en dat is niet haar gewoonte. Toen ik aan haar poep voelde, was die ook nat. Ik hoop dat het maar een stressreactie is, ik hou het in de gaten. Aan haar eet/drinkgedrag is niets veranderd.

Tot slot nog een link naar enkele natuurfoto's: https://photos.app.goo.gl/VvGBH3aUWR6Pg3Ba7

Geen opmerkingen:

Een reactie posten