zondag 14 februari 2021

Valentijn, Indy jarig en meer

Vandaag is het Valentijn, en met wie beter kan ik de dag doorbrengen, dan met de mooiste en liefste man van mijn leven 😊😍💗?


Een feestdag zonder kadootjes kan natuurlijk niet, hij wordt nog meer verwend dan anders 💛.

Ja, ik weet dat ik de doos verkeerd in elkaar heb gezet, de flapjes moesten eigenlijk naar binnen 🙈.

Please mag ik nog snoepjes 🙏?


Als je weet onder welke omstandigheden ik de doos in elkaar heb gestoken, is het misschien duidelijk waarom ik het verkeerd heb gedaan. Mijn 'hulpje' liet het hele proces erg lang duren 😄.

Schiet eens op mammie 😂!


Met die koude heb ik een lekkere warme zachte tunnel gekregen. Deze vind ik leuker dan andere tunnels omdat hij stil is en niet knispert 😊.
Sorry voor de hoge ruis in de foto's af en toe, maar het was donker in huis en ik probeer zoveel mogelijk zonder flits te fotograferen.


Euhm mammie, ik snap dat je het koud hebt en dat je van konijntjes houdt. Maar ik ben toch blij dat je er overdag zo niet bij loopt hoor 🙈😄.


Waarom staren jullie mij zo aan met een stomme grijns 😐?Lief smoeltje 😍💗!!!


Ik zoek en ik zoek, maar ik heb toch echt geen buidel hoor 😏.


Do not disturb (de croissant) 😍😁.Om nom, smek skronsj 😋.


Multifunctioneel, zo een kattenmat 😉.Dank je Sunny, de kast opruimen lukt ook zonder jouw hulp 😄.


Kontje verwarmen tegen de snugglesafe 😍.


Gut, de service is hier erg traag 😒, waar kan ik een klacht indienen 😁?


Goooooooood morning 😃! 
(hij heeft zo een vreemde manier van uitrekken, altijd recht omhoog op zijn 4 pootjes).


Nog een filmpje van Sunny in en rond zijn valentijndoos. Wat is hij toch een klungeltje af en toe 😁.


Vandaag is ook een droevige dag, en dat zal het wel altijd blijven. Vandaag zou het liefste, mooiste en zachtste meisje ooit jarig zijn. Mijn prachtige Indy zou 7 jaar geworden zijn 💜. Ik vind het nog altijd zo bijzonder pijnlijk en oneerlijk dat het haar niet gegund is 😔. Juist zij, die zo van het leven hield en iedere seconde voor 2 heeft geleefd. Ze is er inmiddels al 5 maanden niet meer đŸ˜ĸ.
Maar ik denk nu wel te weten wat ze heeft gehad en ze was idd niet meer te redden. Tegen een auto- immuunziekte kun je heel weinig, zeker als de behandeling te stressvol zou zijn en stress de ziekte juist erger maakt. Het spijt me meisje dat ik het nu pas weet en herkend heb. Maar het is uiterst zeldzaam en je lichaampje was op na zoveel stress met je oogje.
Ik mis jouw lieve likjes, je zachte knuffelige kant, maar ook je onstuimige vrolijke kant. Je was zo sterk aanwezig dat jouw afwezigheid nu heel zwaar weegt. Toch ben ik dankbaar voor de 6 jaren waarin je mijn leven zoveel mooier hebt gemaakt. Ik had ze voor geen geld willen missen, mijn lieve honnepon. Weet dat ik je nog altijd heel hard mis en nog altijd zielsveel van je hou 💔💖.


Nog meer droevig nieuws: op 3 februari is mijn lieve ex-schoonmoeder heengegaan 😔. Hoewel ik al 9 jaar niet meer samen ben met haar zoon, heb ik toch altijd contact gehouden. Door corona ging dat helaas niet meer, en ik wilde haar ook niet nog meer verward maken, want ze had dementie.
Maar ik zal nooit vergeten hoe ze mij meteen opnam in de warme familie. Hoe ze mij dadelijk het vertrouwen schonk om voor haar hondje en poesjes te zorgen tijdens haar vakantie. Ik was altijd welkom gedurende de 16 jaar dat ik haar schoondochter was en ook daarna.
Bedankt voor alles. Rust zacht ma. We zullen je missen… đŸ˜ĸ.


Om af te sluiten, weer een link naar wat natuurfoto's. Hier is nauwelijks 1 cm sneeuw gevallen en als hij viel, was het 's nachts en geen mooie dikke vlokken, maar eerder poedersneeuw. Qua fotografie-oefening waardeloos dus en gezien ik niet van koude hou, mag de lente voor mij hÊÊl snel beginnen. Ik ben al blij met de dagen die langer worden 😉!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten