zondag 25 februari 2024

Snelle veranderingen...

In mijn vorige blog schreef ik nog dat ik wachtende was, wat de glaucoom operatie betrof. Daags nadien kreeg ik een telefoontje dat ik donderdag 15/02 op de spoeddienst kon gezien worden. Daar werd beslist dat ik dinsdag a.s. 27/02 al word geopereerd!

Blij dat het vooruit gaat, maar ik vind het ook heel spannend en ben nu al nerveus...

Helaas heb ik niet meer zo veel opties omdat de bovenkant van mijn oog al "volgebouwd" is. Er is nog een systeem met kleppen, maar die zouden tussen en onder mijn oogspieren moeten worden geplaatst. Maar met mijn geschiedenis van frequente oogspierontstekingen is dat geen optie. 

Er is nog een systeem met een kleiner klepje, waarbij de afvoer dan ook wel minder sterk is. Die wordt tussen de oogspieren geplaatst. Deze operatie kan onder lokale verdoving en zou 1,5 uur duren.


Willen jullie alsjeblieft heel hard duimen voor mij? Het zal mijn zicht niet verbeteren, maar het zal wel helpen om de 5% zicht in mijn rechteroog te behouden. En dan zal ik eindelijk verlost zijn van de oogpijn en die ellendige plaspillen met hun bijwerkingen van zwakke spieren.

Voor het overige wordt dit weer een korte blog want ik hoest nog steeds en verga nog altijd van de jeuk door de netelroos.

Omdat ik me na de operatie 2 weken niet mag bukken, of niets mag tillen enz., besloot ik nu al Sunny's nageltjes te laten knippen. Het ging vrij vlot, maar ik voel me altijd zo gemeen dan. Het ene moment lag hij lekker te slapen en dan lok ik hem in een reismand die plots op slot gaat. Gelukkig is hij vergevingsgezind 💗.Terug thuis moest hij natuurlijk controleren of zijn pedicure wel geslaagd was 😁.


Lieve snoet 😍


En daarom krijg ik niks gedaan in huis, hij ploft altijd en overal aan mijn voeten neer 😍💘


💓💝😘


Tenslotte was het op 22 februari alweer 7 jaar geleden dat ik afscheid moest nemen van mijn moeder. Ik hoop dat ze nog altijd over mij waakt en nu in het bijzonder 💖!


Hopelijk goed nieuws in de volgende blog 🤞🏻!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten