zondag 29 september 2013

Vakantie voorbij

Helaas, mijn vakantie is bijna voorbij en omgevlogen Sad. Maar ik heb wel weer foto's en filmpjes van de diertjes kunnen maken Smile
Met Snowy lijkt het vrij goed te gaan, hij verliest wel nog haartjes maar niet meer zoveel. En ik hoor hem af en toe nog smakken, maar voorlopig verliest hij zijn eetlust niet meer. Hij weegt weer 812g en daar ben ik blij om. Ik voel het ook als ik hem knuffel, hij heeft weer een laagje op zijn ribben en een dik buikje Very Happy. Jammer genoeg is hij niet meer zo speels (kan aan zijn slechte ogen liggen), maar ik tref hem vaak aan, liggend als een prinsje Very Happy.Ik heb hem zijn huisje weer gegeven en daar ligt hij ook prinsheerlijk in te soezen Smile.


Een ander dwergje dat bijzonder schattig is, is Dotje Smile. Nooit gedacht dat ik zo gek zou zijn op zo een klein wezentje wat in feite niet echt handtam zal zijn. En toch... zodra ik met mijn handen in de kooi kom, komt ze kijken. Dan staat ze met haar lieve zachte handjes tegen mijn hand, in de hoop dat ik snoep bij heb. En ja, het bijten om te kijken of ik eetbaar ben, moet ik erbij nemen Wink. Ze is trouwens weer op haar normaal gewicht van 34g. Alleen door de knaagstaaf niet meer te laten liggen, heb ik dit bereikt, oef !
Schattige foto's van een schattig bolleke met voetjes Very HappyVan de week was ik in een nieuwe dierenwinkel en daar vond ik dit schattig speeltje. Onbevreesd komt ze het meteen inspecteren Cool.Gisteren besloot ik een havermoutpapje met kattenmelk te maken, het viel erg in de smaak. Ik wil niet weten hoe haar handjes, voetjes en kontje er na dit "eetfestijn" hebben uitgezien Laughing.


Ook Sproetje mocht proeven van dit havermoutpapje en ook haar kommetje was in een mum van tijd leeg Razz. Ter info: zij kreeg een zelfde kommetje van dezelfde grootte, zo kun je het verschil in grootte tussen beide hamsters goed zien Smile. Sproetje weegt nu 117g.


Dit avonturiertje wilde trouwens Snowy's versgewassen dekentjes inspecteren en kroop hierbij door de kleine gaatjes van de wasmand. Niet gedacht dat ze dit zou kunnen Surprised!


Altijd een stokstaartje imiteren Smile.


Van de week mocht ze ook proeven van een halve walnoot en beviel haar goed. Ze heeft het ding door haar hele kooi gesleurd voor het een goed plekje had Laughing.


Het filmpje is niet zo goed van kwaliteit omdat het gefilmd is met de oude fotocamera, maar die had ik juist bij de hand Wink.


Omdat ze zo snel verveeld geraakt, wilde ik haar een plezier doen met een nieuw wiel. Het heeft 2 dagen geholpen, 2 dagen geen tralieknagen gehoord Wink. Maar... ik zag de eerste dag al een spoortje bloed in het wiel. Ik wilde even afwachten, misschien was het toeval en was het wiel niet de oorzaak. De 2de dag weer en ook kleine druppeltjes op haar huisje. Heb nochtans het wiel gecontroleerd en ik kan niets scherp vinden. Dus maar meteen weggenomen en het oude wiel terug gegeven. Wat dan weer voor verveling zorgt Confused. Ze krijgt het straks weer, maar dan met een karton erin bevestigd voor haar veiligheid. En dan afwachten of ik nog bloed zie. Het wiel is heel stil en ze loopt er graag in, het zou zonde zijn als ik het niet meer kon gebruiken.


Chica mag het rijtje afsluiten. Zij nam gisteren een verkwikkend badje in haar drinkbak. Een echt vogelbad wil ze niet Rolling Eyes. Sorry voor de mindere kwaliteit, ook dit is gefilmd met de oude fotocamera.


Als laatste nog een leuk cadeautje voor mezelf Smile. Mijn telefoon- en internetprovider is gestart met een puntenspaarprogramma en daarmee heb ik deze prachtige klok laten maken. Is ze niet mooi geworden? Mijn 2 schatteboutjes in dezelfde grappige slaaphouding en Snowy die zo klein is in vergelijking met Fluffy. Ik ben er zo blij mee Very Happy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten